Commentaren: 17
 • #17

  Anoniem (maandag, 06 juli 2020 20:13)

  Dank je wel voor deze mooie bijzondere ochtend. Bij jou krijg ik de dingen weer zichtbaar, wat ik zelf niet meer weet of voel. Hier heb ik veel aan gehad en zal ik meenemen. Dat was er is mag er gewoon zijn.

 • #16

  Martha Hiemstra - van der Wal (dinsdag, 21 januari 2020 21:19)

  Ontspannen en fijne sfeer. Samantha je bent een lief en warm mens . En goed in het op je gemak stellen. Bedankt!
  Veel geleerd, vooral over mezelf. Leren naar mijn gevoel te luisteren en niet met mijn hoofd te denken. Dankzij jou komt er ruimte. Zeker een aanrader!

 • #15

  Martha (vrijdag, 01 november 2019 10:07)

  O, wat vond ik het spannend! Ik had de workshop vertrouw op je gevoel gewonnen. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar wat een mooie en bijzondere avond was het. Zeker voor herhaling vatbaar. ♡

 • #14

  Gea (maandag, 21 oktober 2019 22:49)

  Vanavond zomaar een echt cadeau mogen ontvangen. Samantha dank voor je aandacht die het mogelijk maakte om echt even alles los te laten, tijdens deze ontspanningssessie. Tot gauw!

 • #13

  ES (dinsdag, 17 september 2019 12:47)

  Lieve ik,

  Hey hallo innerlijke zelf, ik heb je al een tijdje niet gevoeld, maar ik heb nu het idee dat je langzaam weer naar me toekomt en dat voelt fijn.
  Dat voelt vertrouwd, dat voelt sterk, samen kunnen wij de wereld aan.

  Waarom ben je zo ver van me af gaan staan?

  Waarschijnlijk omdat je zag dat ik de dingen deed waarvan ik dacht dat ze zo moesten, maar wat wilde ik zelf?

  Die vraag ging steeds meer van me af staan, waardoor jij steeds meer en meer de afgrond in ging.

  Ik bleef maar vechten en vechten en schreeuwen en slaan, maar alles wat ik probeerde jij bleef in die afgrond.

  Af en toe had ik het idee dat je voetje voor voetje omhoog probeerde te klimmen. Maar de modder was te glad, waardoor je elke keer weer die afgrond in belande.

  Je huilde, je schreeuwde, je probeerde alles maar niks hielp.

  Waarom je nu zo ver van me af bent gaan staan, en ik voelde dat ik alles alleen moest doen, dat ben ik nu aan het ontdekken.

  Ik heb je heel veel genegeerd, je hebt me heel vaak laten voelen dat ik te ver ging, maar ik luisterde niet naar jou, dat spijt mij heel erg.

  Ik wilde zo graag samen met jou de wereld veroveren, maar ergens ben ik je kwijt geraakt en dat voelt niet fijn, ik was alleen, en moest overleven en vechten om jou weer terug te krijgen.

  Samen met Droom Durf Doe Deel ben ik op ontdekkingstocht gegaan naar de ware ik.
  Nu 3 maanden later, ik ben mezelf weer, geniet weer, voel me beter dan ooit.

  Ben zo ongelofelijk dankbaar voor deze mooie ontdekkingstocht samen met Samantha, je bent Geweldig.

  Ik kijk elke keer uit naar onze sessies, elke keer is het weer ontzettend bijzonder ❤

 • #12

  J (woensdag, 10 juli 2019 13:42)

  Uitslapen ik ben vast moe, nee dat helpt niet, dagje weg want er is teveel stress op het werk, werkt ook niet. Luister je wel echt naar jezelf of doe je maar wat, je denkt dat helpt en je doet wat anderen tegen jou zeggen.......

  Ik was zo'n iemand die dacht dat ik wel naar mezelf luisterde en genoeg rust pakte, maar nee beter voelde ik me er niet door.

  Toen kwam ik in gesprek met Samantha een bijzondere vrouw.

  De eerste sessie bijzondere avond op het strand... toch best wel heel zenuwachtig en ik voelde best wel spanning in mijn buik. Ik deed mijn verhaal en ze luisterde aandachtig naar mij, langzaam zakte de spanning weg en voelde het fijn. We begonnen met heel simpel de ademhaling. De spanning ging uit mijn lichaam.... de mensen, de vogels ik hoorde het niet meer het enige wat ik hoorde was de stem van deze fijne vrouw. Na deze oefening voelde ik me trots, mijn lichaam wist niet wat er gebeurde.

  De tweede sessie; de spanning was er niet meer ik had er zin in en keek er naar uit! Ze vroeg hoe het met mij was en dat wist ik eigenlijk niet. Ik was moe maar kon er geen directe reden voor geven. We begonnen weer met de ademhaling, alle spieren trilden er was veel spanning in mijn lichaam. Ik voelde de ontspanning komen en gaf me er aan over wat een bijzonder gevoel.

  Dit is mijn 2de keer maar wat heb ik nu al veel geleerd. Ik weet niet hoe ik het over moet brengen naar andere mensen want het overkomt je en het is zo onwerkelijk.

  De derde sessie; ik had er zin in! Was al heel vroeg op het strand. Ik begon alvast zelf om mijn ademhaling rustig te krijgen, het voelde goed en het lukte mij. Stapje voor stapje kom ik steeds dichter bij om naar mezelf te luisteren.. wat ik belangrijk vind en wat voor mij goed voelt. Ik weet dat ik er nog lang niet ben maar ik weet zeker dat ik met deze sterke vrouw naast me mijn doel ga halen. We begonnen weer met de ademhaling en het luisteren naar jezelf. Ik sloot mijn ogen en hoorde allemaal geluiden, bootcamp op het strand, mensen voetballen met honden. Mijn lichaam trilde weer alle spanning was voelbaar. Ik had het gevoel dat ik helemaal van de wereld was. Ik opende mijn ogen en opeens er was niemand meer honden weg, mensen weg en ik had gewoon een traan die over mijn wang rolde, wauw gewoon meer woorden heb ik er niet voor. Deze vrouw is bijzonder wat zei met je doet, ik moet trots op mezelf zijn wordt er elke keer tegen mij gezegd maar deze vrouw mag dat zeker zijn. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende sessie want heb er zoveel profijt van.

 • #11

  Event op het strand - Durf (reacties) (woensdag, 10 juli 2019 13:41)

  Bedankt voor deze mooie sessie aan Zee, het was echt heerlijk en heel fijn om hier te zijn. Het duurde 2 uren maar dat gevoel heb ik totaal niet gehad. Ik vond het mooi de afwisseling die je toepaste en dat je ook de zintuigen gebruikte, die vergeet ik eigenlijk heel vaak.

  "Heerlijk ik was echt in mijn element en het voelde heel fijn om alles los te kunnen laten."

  "Het was heel fijn om gewoon even te voelen en niet in mijn hoofd te zitten".

 • #10

  Anoniem (woensdag, 10 juli 2019 13:40)

  Samantha, het was heel fijn om te voelen dat ik het toch kan, ook al vond ik het moeilijk.

 • #9

  Anita (woensdag, 10 juli 2019 13:40)

  "Wat een warm welkom en een prachtig cadeau. Weer terug naar de basis! En weer de neus de goede kant op. De trots is wederzijds!! Dankjewel Lieve Samantha.

 • #8

  J (woensdag, 10 juli 2019 13:39)

  Bedankt voor deze prachtige sessie, ik ben weer lekker tot rust gekomen.

 • #7

  S.T. (woensdag, 10 juli 2019 13:38)

  Mijn reden om met jou een aantal sessies te doen, was het feit dat ik meteen al een klik met je had. Het voelde voor mij alsof het gewoon zo moest zijn! Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij op dit vlak zou kunnen begeleiden.

  Daarvoor is vertrouwen voelen wat mij betreft de belangrijkste voorwaarde om een dergelijk proces als dit te doen slagen.

  In mijn eerste kennismaking met jou straalde jij dat uit: vertrouwen en rust. Een perfecte combi om mij te begeleiden in het weer leren te ontspannen. Het inzicht wat jouw begeleiding mij heeft gegeven is dat je al heel klein de rust weer voor jezelf kunt creëren en dat de effecten daarvan groot zijn. Door bijvoorbeeld even te visualiseren en in combinatie daarmee weer terug te gaan naar je ademhaling. Ik heb van jou geleerd dat tijd voor mezelf écht belangrijk is en dat er geen dag voorbij mag gaan dat je dat niet hebt ingepland.

  En dat je juist in het belang van jezelf best eens 'nee' mag zeggen tegen de ander. Wat jou uniek maakt is dat jij voelt wat de ander van jou nodig heeft. Je 'voelsprieten' zijn uitzonderlijk goed ontwikkeld doordat jij de energie van de ander voelt.

  Je neemt goed waar en luistert goed naar de ander zonder daar je eigen schaduw overheen te gooien. Je bent rustig en helemaal jezelf en 'streng' daar wanneer het nodig is. Ik kan iedereen die zoekende is naar 'wie ben ik nu eigenlijk' aanraden om een sessie bij jou te doen. De kans is heel groot dat je tot mooie ontdekkingen komt.

 • #6

  Anita (woensdag, 10 juli 2019 13:38)

  Een hele bijzondere sessie vanavond gehad...! Ook de kwetsbare kanten zijn heel mooi en mogen er gewoon zijn. Wat heeft ze het goed gedaan en vandaag zijn we dankbaar ... tijdens onze sessie ontstaat er bij haar een prachtig gedicht die ze voor me heeft opgeschreven en die ik mag #delen.

  “Dankbaar ben ik voor alles om mij heen, de zee, de aarde, de lucht en de bomen. Omringd met mooie mensen voel ik mij geliefd en niet alleen. Ik koester die momenten dat ik hen op mijn pad ...mocht tegenkomen”

 • #5

  Lieneke van der Wal (woensdag, 10 juli 2019 13:37)

  Het innerlijk kompas is niet alleen interessant maar ook nog eens erg leuk om te doen. Het is erg mooi om te ontdekken dat hoewel je twijfelt of je wel de 'goeie' kaart pakt, het toch klopt. Een mooie bevestiging dat je kunt vertrouwen op je intuïtie! Ik heb nu 2x het kompas van verbondenheid mogen doen en beide keren klopte het niet alleen op de huidige situatie, maar zette het ook van alles in werking nadien. Echt een aanrader, ook wanneer je niet een dringend vraagstuk hebt is het gewoon een mooie bevestiging met wat extra inzichten!

 • #4

  Tineke (woensdag, 10 juli 2019 13:36)

  Eigenlijk wist ik het wel! Diep van binnen, in mijn hoofd weet ik precies hoe het eruit ziet en wat mijn verhaal is. Totdat we de opstelling daadwerkelijk op tafel zetten, dan raakt het mijn ziel. Omdat het nu pas echt wordt. Samen met Samantha bespreek ik mijn situatie en ik ben zo blij dat het beeld nu meer vorm krijgt. Weer een stapje dichterbij.

 • #3

  Suus (woensdag, 10 juli 2019 13:36)

  In een ontspannen sfeer waren we aan het “kletsen” over hoe het nu gaat na de laatste sessie met de poppetjes. Een van de doelen/wensen die opeens naar boven kwam is kunnen genieten van een uitje, bv naar een musical gaan. Minder gespannen er naar toe gaan leven....... Samantha pakte papieren en begon tijdens mijn verhaal woorden op te schrijven die naar boven kwamen. Op elk papier kwam een woord te staan die eigenlijk het verhaal verwoorden. De woorden mocht ik 1 voor 1 op gevoel op de grond neerleggen en er even op gaan staan. Ik mocht daarna voelen wat het met mij deed. Best wel lastig maar met hulp, begeleiding van Samantha kwam er van alles naar boven. Bv verdriet, eenzaamheid, een knoop in mijn maag of soms ook helemaal niets. Heel bijzonder om dit mee te maken. Ondertussen kreeg ik van Samantha een uitleg waarom deze emoties naar boven konden komen en waarom ik ze eerst niet voelde.

  Dank je Samantha voor je luisterend voor en je begeleiding in mijn proces".

 • #2

  Wendy (woensdag, 10 juli 2019 13:34)

  Fijne relaxte sfeer, waar alles er mag zijn. Heerlijke ontspanningssessie mogen ontvangen. Weer lekker down to earth.

 • #1

  Tineke (woensdag, 10 juli 2019 13:33)

  Zeker de moeite waard!
  Moeilijk te omschrijven....maar na 17 jaar GGZ had ik de "hoop" wel een beetje opgegeven, ik moest het maar accepteren dat ik chronisch depressief ben.....Maar hoe? Dankzij mijn sessies bij Droom, Durf, Doe & Deel krijg ik veel nieuwe inzichten en bekijk ik de dingen met een ander licht! Samantha begrijpt mij en is echt een gevoelsmens, ze geeft me handvaten en laat me nadenken... Elke sessie is weer een verreiking...! Van mijn "beperking" kom ik nooit meer af, maar de benadering, de manier van leven heb ik wel zelf in de hand....Ik heb de regie over mijn leven en bepaal voor een groot gedeelte mijn toekomst!

*datums gastenboek zijn niet correct dit is bekend, er wordt aan een oplossing gewerkt